Verzorgen van je handen

Tijdens het werken in je salon krijgen je handen het dagelijks zwaar te verduren. Je handen kunnen beschadigen wat niet prettig is en zelfs pijn kan gaan doen. Wanneer je in de kappersbranche werkt is de kans op kapperseczeem groot. Daarom is handverzorging erg belangrijk om mooie en gezonde handen te behouden.

Wat is nu de beste handverzorging?
Je zult je handen regelmatig moeten wassen om alle bacteriën, ziektekiemen en vervuiling, waarmee je dagelijks in aanraking komt, te verwijderen. Gebruik voor het reinigen van je handen een zachte handzeep.

Naast het reinigen van je handen is de hydratatie heel belangrijk. Voor mooie gezonde handen zal je ze dagelijks moeten voeden met een hydraterende handcrème. De handcrème van LIN Skincare is uitermate geschikt voor handen die veel te verduren hebben. De met zorg gekozen ingrediënten zoals o.a. macadamia-olie zijn bijzonder huidvriendelijk en dragen bij aan een uitstekende huidverzorging. De macadamia olie helpt je huid vocht vast te houden, helpt huidwonden sneller te herstellen en verbetert de elasticiteit van je huid. Bijkomend voordeel is dat deze crème zeer snel intrekt waardoor je weer snel verder kunt met je bezigheden.