Mijlpaal: 3.000.000 online afspraken via BarberBooking

Elke dag boeken 3.000 Nederlanders zichzelf mooier via BarberBooking. Hét grootste zoek en boek je kappersafspraak platform van Nederland. Inmiddels heeft dit platform haar mijlpaal van 3 miljoen afspraken gehaald. Waar eind 2017 de teller nog op 1.5 miljoen stond, staat hij nu inmiddels op de 3 miljoen.

3 minuten duurt een gemiddeld telefoongesprek

De 3 zussen Heersink begonnen het BarberBooking platform niet voor niets. Een telefoongesprek tussen jou als kapper en je klant duurt gemiddeld 3 minuten. Dat is de tijd die jij weg bent van de klant die in jouw stoel zit en op dat moment dus geen aandacht krijgt voor het kapsel. Online boeken is ook voor jouw klant een enorme winst. Jouw klant bedenkt namelijk in 60% van de gevallen in de avonduren dat hij/zij naar de kapper moet. Echter, zit je salon dan dicht en is je salon niet te bereiken. Gemak voor de klant omdat hij/zij direct online een afspraak kan maken in jouw salon wanneer hij/zij dat wil. Jouw salon is dan dus eigenlijk 24/7 beschikbaar voor je klanten. Niet zo vreemd dan ook dat het platform ook al meer dan 3 miljoen online afspraken erop heeft zitten.

Van de kapper, voor de kapper

Al hebben de drie zussen zelf nooit geknipt. Wel weten ze precies hoe het reilen en zeilen in de salon werkt. Dat is ook niet zo vreemd. Hun opa startte in 1945 een kapsalon. Hun vader nam een tijd later in de jaren 80 de salon over. En begon in de jaren 90 met het leveren van kapperssoftware. De zussen Heersink hebben het bedrijf met de kapsalon en de kapperssoftware overgenomen. En zijn in 2014 begonnen met het boekingsplatform BarberBooking

Online boekingen groeit door

Nu al wordt 60% van alle online boekingen buiten openingstijd van de salon gemaakt. En niet geheel verrassend is dat het overgrote deel aan online afspraken via de mobiel of tablet wordt gemaakt (68%). Elke maand groeit het aantal online boekingen ook gestaag door met 4%.

Jouw salon ook op BarberBooking?

Kijk dan op BarberBooking.com en meld je aan.