In 2019 kun jij ‘altijd boekbaar’ zijn!

De maand januari is een uitgelezen maand om een nieuwe dingen te proberen. Je hebt je misschien voorgenomen om nieuwe doelen te bereiken. Salon software helpt je deze doelen te bereiken. We kunnen ons voorstellen dat het spannend is om over te stappen, en dat je daarom nog twijfelt. Wij hebben voor jou de redenen op een rij gezet waarom je 2019 wilt beginnen met salon software.

“Van altijd en overal bereikbaar naar altijd en overal boekbaar”

Anno 2019 is communicatie altijd en overal. De telefoon rinkelt in de salon, en terwijl je aan de lijn bent komt er een e-mail van een klant binnen. Plof je na een drukke dag op de bank, begint je smartphone te piepen. Niet echt ontspannen. Zou het niet fijn zijn als je geen omkijken hebt naar je boekingen en toch controle houdt over je agenda? Via het online afsprakensysteem van Salonized boeken jouw klanten hun afspraak via jouw website of Facebook. Ze selecteren de behandeling, de gewenste tijd en dag en de afspraak komt automatisch in jouw agenda. Dat scheelt een hoop stoorzenders.

Uit onze cijfers blijkt dat 52 % van de online afspraken buiten openingstijden worden gemaakt. Dit wil zeggen dat je zonder online afsprakensysteem voor een groot deel van je klanten niet direct bereikbaar bent. Je weet zelf hoe het gaat, ben je ‘s avonds nog van plan een afspraak te maken bij de kapper, ga je ’s morgens weer op in de waan van de dag en ben je die kappersafspraak weer vergeten. Daar gaat jouw (potentiële) klant! Online boekbaar zijn zorgt niet alleen voor meer gemak voor jou en je huidige klanten, het vergroot ook de kans dat nieuwe klanten een afspraak bij je maken.

Maak hier snel én vrijblijvend je proefaccount aan.