Beautybank geeft steuntje in de rug

Beautybank zoekt kappersDe BeautyBank bestaat uit een groep vrijwilligers uit de beautybranche die passie hebben voor het vak en hart voor mensen. We investeren in de toekomst van hen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zodat ook zij de mogelijkheid hebben om later hun eigen talent (weer) in te zetten. We geloven dat iedereen zijn unieke bijdrage kan leveren.

Zelfvertrouwen

Door anderen meer zelfvertrouwen te geven, zullen er op termijn positieve veranderingen mogelijk zijn. Een nieuwe baan, meer zelfstandigheid, meer eigenwaarde. Dat is uiteindelijk goed voor hen, goed voor de omgeving en uiteindelijk goed voor de maatschappij en economie!

Start

De BeautyBank is bedacht door Karin Edwards, die jarenlang een eigen kapsalon had. Ze weet als geen ander hoe fijn mensen zich voelen met verzorgd haar en make-up. Zeg nu zelf, hoe voel jij je als je haar goed zit? En wat doet dat met jou? Karin: ‘Ik heb met eigen ogen gezien hoe mensen zelfs meer rechtop gaan staan en zich van binnen beter gaan voelen na een make-over’.

Uitstraling

Karin heeft zelf de nodige tegenslagen in haar leven overwonnen. Met de BeautyBank wil ze nu iets doen voor anderen die een boost nodig hebben. ‘Vrijwilligerswerk doen stond altijd al op mijn verlanglijstje, maar als je dat in het buitenland wil, heb je vaak eerst een smak geld nodig. Toen dacht ik: misschien moet ik gewoon in eigen land iets organiseren. Het vergt energie, veerkracht en zelfvertrouwen om uit een dal te komen. Om het gevoel te behouden dat ook jíj meetelt in de maatschappij. Een coupe die bij je past, met de juiste kleur, een getrimde baard of – voor de vrouwen – passende make-up doen wonderen voor je uitstraling en je gevoel van eigenwaarde. Juist in deze tijd waar veel mensen hun baan kwijtraken of te maken krijgen met een burn-out denk ik dat we zeker een meerwaarde bieden.

Meedoen met de Beautybank

Met behulp van onze vrijwilligers en donateurs geven we onze cliënten de boost die ze nodig hebben. Doe je mee? Want iedereen is nodig en delen is vermenigvuldigen.

Meer informatie …