Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg breidt uit met Hair Square

“Eigen plein voor kappers, visagisten, masseurs, schoonheidsspecialisten, pedicures en nagelstylisten”

HARDENBERG – Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Evenementenhal Hardenberg breidt op 20, 21 en 22 mei uit met Hair Square. Op deze beursdagen is dit de plek voor knippen, verven en styling met als klapper op zondag 22 mei de komst van drie internationale trainers, waaronder Fabio Colucci en Mark Woolley.

Evenementenhal presenteert samen met Thirsty Hair Academy het nieuwe kappersevent op de beursvloer: Hair Square. Er zijn diverse kappersdemonstraties, trainingen en tevens workshops te volgen. Het hoogtepunt vindt zondag plaats, wanneer drie internationale trainers naar Hardenberg komen. Twee namen zijn nu bekend: Fabio Colucci en Mark Woolley. De Italiaan Colucci is een bekende naam in de internationale kapperswereld. Dat geldt ook voor de Engelsman Woolley. Hij verschijnt regelmatig als expert in bekende televisieshows en glossymagazines.

Met de komst van Hair Square zet de beursorganisatie van Evenementenhal de stijging van het aantal kappersbedrijven op de beursvloer extra kracht bij. Verder hopen zij het succes van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Evenementenhal Gorinchem voort te zetten. In januari van dit jaar bezochten bijna 7.000 vakspecialisten de vakbeurs, een stijging van ruim duizend bezoekers ten opzichte van 2015.

Elke branche eigen demonstratieplein

Ook visagisten, schoonheidsspecialisten, masseurs, pedicures en nagelstylisten krijgen ieder een eigen demonstratieplein op de beursvloer. Zo wil Evenementenhal voor alle zes branches een eigen plek creëren om inspiratie op te doen. Hair Square is compleet nieuw op de beursvloer. De andere vijf pleinen zijn qua opzet uitgebreider dan voorgaande jaren.

Bomvol inspiratieprogramma

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg is de inkoopbeurs voor Noordoost-Nederland. Kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten, masseurs, pedicures en nagelstylisten zoeken hier aansluiting bij elkaar en komen naar Hardenberg toe om nieuwe producten te ontdekken. Met name voor fabrikanten, groothandels en leveranciers is deze vakbeurs interessant om deel te nemen. Op de beursvloer organiseert Evenementenhal een bomvol programma dat garant staat voor inspiratie. Met onder andere lezingen, workshops, demonstraties, presentaties en wedstrijden.

Aanmelden

Aanmelden als exposant en/of meer informatie: www.evenementenhal.nl/uv-hardenberg.
De vakbeurs is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.