Beautybank zoekt kappers

Sinds kort is er de BeautyBank: een stichting die mensen met persoonlijke tegenslagen en weinig geld een gratis make-over biedt. Het doel: hen helpen met de eerste stap naar een positieve verandering, zoals solliciteren op een baan.

De BeautyBank zoekt landelijk professionals uit de beautybranche die mee willen doen: met name kappers. Visagisten, stylisten of schoonheidsspecialisten zijn ook welkom.

Zelfvertrouwen

Als het leven tegenzit omdat je door omstandigheden weinig geld hebt, durf je soms minder. Erger nog: je voelt je soms minder. Toch is een beetje zelfvertrouwen en aandacht het enige wat nodig is voor de eerste stap naar verandering. Solliciteren op die nieuwe baan, eindelijk beginnen met sporten, durven daten óf iets anders. Met behulp van een vrijwillig team uit de beautybranche en donateurs helpt de BeautyBank mensen met weinig geld aan meer zelfvertrouwen: door een bezoek aan kapper, styliste, visagiste en/of schoonheidsspecialiste.

Een make-over doet wonderen

De BeautyBank is het initiatief van Karin Edwards uit Medemblik. Jarenlang runde zij een eigen kapsalon. Karin: ‘Ik heb met eigen ogen gezien hoe mensen zelf meer rechtop gaan staan en zich van binnen beter gaan voelen na een make-over’. Karin overwon zelf de nodige tegenslagen. Met de BeautyBank doet ze nu iets voor anderen. ‘De make-over is gratis, maar voorwaarde is wel het benoemen van een doel en na de make-over de eerste stap ernaartoe zetten.’

Wil je ook een bijdrage leveren aan dit sympathieke initiatief? Neem dan contact op met Karin Edwards.

Of kijk op: www.beautybank.nl