Schoonheidsspecialiste introduceert eigen 24H crème

Schoonheidsspecialiste Belinda de Witte uit Elst GLD heeft onlangs het eerste product van haar eigen huidverzorgingslijn LIN Skincare geïntroduceerd.

Dit eerste product is een 24-uurs crème met een unieke effectieve formule.

Wat maakt de 24H crème van LIN Skincare zo speciaal?

Om de huid optimaal te verzorgen is het belangrijk om een crème te gebruiken die meer doet dan alleen de huid zachter maken.

Aan de 24H crème van LIN Skincare is een unieke formule van speciale ingrediënten toegevoegd die niet alleen de huid zacht maakt maar ook beschermt, en hydrateert.

Eigenschappen van de crème:

  • huidverbeterend;
  • preventieve werking tegen rimpels en fijne lijntjes;
  • continue hydratatie;
  • kalmeert de huid.

Enkele belangrijke ingrediënten:

  • Het Edelweiss-extract beschermd uw huid tegen vrije radicalen, dit zijn deeltjes die in UV-straling en luchtverontreiniging voorkomen en schade aan de huid kunnen veroorzaken. Ook heeft Edelweiss-extract een natuurlijk ultraviolette filter, wat niet uitsluit dat u geen zonneproduct hoeft te gebruiken! Daarnaast heeft het een verzachtende, kalmerende en hydraterende werking;
  • Niacinamide, ook wel vitamine B3 genoemd, heeft een kalmerende werking en daardoor zeer geschikt voor de gevoelige huidtypes. Het is een populair ingrediënt dat wordt ingezet voor een preventieve werking tegen huidveroudering.

“U wilt toch ook het beste voor uw huid en de fijne lijntjes en rimpels nog even uitstellen?”