Dit zijn de Most Popular salons van Nederland

Na een spannende periode waarin salons stemmen konden verzamelen, reikte Treatwell gisteren de felbegeerde ‘Most Popular Salon Awards 2017’ uit aan de geselecteerde Top Rated salons van Nederland.

De zes winnende beautysalons zijn volledig door klanten van het platform gekozen op basis van klantreviews en stemmen. Eerder ontvingen de deelnemende salons al de Top Rated nominatie, waardoor ze automatisch kans maakten op het winnen van een Most Popular Award. Na het tellen van alle tienduizenden stemmen zijn nu de grote winnaars van alle zes de categorieën bekend.

De winnaars van de Most Popular awards 2017 per categorie zijn:

Kapper         JP Hairstyling in Amsterdam
Gezicht        Babassu in Den Haag
Nagels         Cosmo Coolsingel Beauty & Nails in Rotterdam
Massage     ZeNNsation in Breda
Ontharen    Bee’s Wax in Amsterdam
Lichaam      Utsukusy Schoonheidssalon in Den Haag

Uitreiking Most Popular Awards

De campagne is een jaarlijks terugkerend event waarbij consumenten zelf bepalen welke salons de Most Popular Award verdienen. Brand Manager Sandra Schillemans: “Het is een grote eer om de Most Popular Awards voor het tweede jaar uit te mogen reiken. De campagne laat zien dat consumenten een grote rol spelen in het bepalen van de kwaliteit en populariteit van salons. Hierdoor vind je op het platform gemakkelijk een salon die bij je past. De campagne sluit dan ook perfect aan op onze missie: het bieden van de perfecte haar en beauty experience.” Dit maakt Treatwell dé plek waar mensen de beste versie van zichzelf worden.

Criteria

Alle salons die in de running zijn om een Most Popular Award te winnen, zijn tevens Top Rated salons en voldoen aan de volgende drie criteria:

  • Een reviewscore van minimaal 4.5 van de 5 sterren
  • Een minimum aantal van 30 klantreviews
  • Een cancellation rate van 1% of minder

In Nederland zijn er dit jaar 488 Top Rated salons in zes verschillende categorieën, (kapper, nagels, gezicht, ontharen, massage en lichaam), dat is ruim 15% van alle salons die aangeboden worden, tegenover 244 salons vorig jaar. Per categorie is er één Most Popular Award uitgereikt.

Bekijk alle Most Popular salons van Nederland én Europa hier