Barberosi Hair Studio en Molly’s Hair & Make-up grote winaars bij Brooklyn Nights Award Show

In de uitverkochte en sfeervolle Studio’s Aalsmeer zijn de winnaars van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon en de Verkiezing van de Leukste ZZP Kapper bekend gemaakt tijdens de Brooklyn Nights Award Show. 800 kappers waren naar Aalsmeer gekomen om te netwerken, te vernemen welke uitblinkers met de waardevolle titels naar huis zouden gaan en uiteindelijk feest te vieren tijdens de spetterende afterparty met onder meer optredens van live artiesten (verzorgd door Wentink, Forno en Partners) en een swingende sambaband. Het dak ging er af.

Barberosi Hair Studio uitgeroepen tot Leukste Kapsalon van Nederland

De leukste kapsalon van Nederland is volgens het publiek Barberosi Hair Studio. Deze gezellige kapsalon is gevestigd in de gemeente Assen (provincie Drenthe). Ontroert namen zij, onder groot applaus, hun prijs is ontvangst op het podium.

Molly’s Hair & Make-up Leukste ZZP Kapper

In samenwerking met FNV Mooi werd voor het eerst de Verkiezing van de Leukste ZZP Kapper georganiseerd. Molly’s Hair & Make-up (gerund door Merle Oude Lashof uit Rossum). werd door de vakjury tot winnares uitgeroepen en ontving uit handen van Marielle Bastiaansen haar award. Eervolle vermeldingen waren er Haarstylist Debby (Debby Vissers uit Zoetermeer) en Hair & Style (Meggy Saris uit Helmond). 

Betrokken partners bij de verkiezing

De Verkiezing werd mogelijk gemaakt door FNV Mooi, Opiness, Gyld en Wentink, Forno & Partners.

De organisatie van de verkiezing is in onafhankelijke handen van Vote Company. Deze specialist in verkiezingen faciliteert bijvoorbeeld ook de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, De Zoover Awards en Dutch IT Channel Awards.