SALON B OPENT NIEUWE VESTIGING IN UTRECHT

Goed nieuws voor je haar! Salon B heeft een nieuwe salon geopend in hartje Utrecht. Deze prachtige stad telt al vele kapsalons, maar geen enkele zoals de vandaag geopende Salon B. Met een oppervlakte van 300m2, op steenworp afstand van het Domplein, is Salon B nu de grootste hair heaven van de stad en als je van mooi haar houdt, dé plek die jij absoluut niet mag missen!

Met acht andere locaties in Nederland staat Salon B bekend om haar Instagramwaardige resultaten. Bij Salon B zijn alle haarstylisten zelfstandig ondernemer die met passie werken aan het creëren van beautiful, sexy, individual hair. Je wordt dus altijd door een gepassioneerde expert geholpen.

 

“We zijn ontzettend trots op deze uitbreiding van onze familie”

Oprichter van Salon B Andy Uffels vertelt: “We zijn ontzettend trots op deze uitbreiding van onze familie. Utrecht is een prachtige stad vol historie, maar ook heel hip en trendy. Een stad vol bijzondere winkelstraatjes, verrassende designwinkels en boetiekjes met een haast internationale allure, waar de mensen kwaliteit op prijs stellen. Iets wat wij in dit grootse pand bieden. Ik heb er alle vertrouwen in dat ons topteam van haarexperts voor heel veel blije, Utrechtse gezichten gaat zorgen.”

Persoonlijk advies leidt tot mooiste resultaat

De Salon B vestiging in Utrecht biedt de ultieme Salon B experience door gebruik van verschillende zones. Een afspraak begint altijd met een uitgebreid persoonlijk adviesgesprek in de Advice Zone. Hierbij kijkt de haarstylist jou in de ogen en ziet jou met droog haar aan de bar, in plaats van staand achter jou voor de spiegel. Vervolgens wordt je haar gewassen in de Shine Zone terwijl je heerlijk kunt ontspannen op de luxe ligbedden. De knip-en kleurbehandelingen vinden vervolgens plaats in de Style Zone en Colour Zone. Kleuren is één van de specialiteiten van Salon B. Wie graag eerst resultaten wil zien voor dit wordt geloofd, kan de coupes van eerdere tevreden klanten bekijken op het Salon B Instagramaccount. Op deze pagina worden dagelijks resultaten gepost vanuit de verschillende Salon B locaties. “We stellen altijd een persoonlijk kleurplan op, waarbij het verbeteren en behouden van de kwaliteit van het haar voorop staat”, aldus Regina Verheijen, haarstylist bij Salon B in Utrecht. “Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van het mooiste resultaat.”

Blow Dry & Braid Bar

Naast de knip- en kleurbehandeling kun je bij Salon B in Utrecht ook op elk moment van de dag terecht om je haar snel professioneel te laten föhnen en stylen. In de Salon B Blow Dry & Braid Bar kun je kiezen uit negen verschillende looks zoals de Classic Blowout, Beachy Boho en Braided Updo. De perfecte voorbereiding voor een avond uit, een belangrijke afspraak of gewoon wanneer je jezelf wil laten verwennen.

Salon-B-Blow-Dry--Braid-Bar-erfer

Saloninformatie

Salon B Utrecht is gevestigd op Minrebroederstraat 13. De salon is open van maandag tot en met zaterdag. Op maandag van 11:00 tot 20:00, donderdag van 09:00 tot 21:00, zaterdag van 09:00 tot 18:00 en op de overige dagen van 09:00 tot 20:00. Afspraken kunnen gemaakt worden via utrecht@salonb.nl of 030 3039716.

De eerste tweehonderd klanten van Salon B in Utrecht ontvangen een Dip In The Ocean Beach Spray van The Insiders t.w.v. €21,95 cadeau. Voor meer informatie over de vestiging in Utrecht zie www.salonb.nl/utrecht.