Je klant wil een afspraak maken!

Steeds meer mensen doen bestellingen via internet. Als saloneigenaar kun je dus niet achterblijven. Salonautomatisering wordt ook jouw ding. Jouw klanten willen ook graag overal en op elk gewenst moment een afspraak kunnen maken, thuis op de bank, in de trein of op het terras.

Houd je gehele administratie altijd, overal en simpel bij

Iedere ondernemer droomt van een persoonlijke assistent. Nooit meer afspraken nabellen, uren met je hoofd tussen de pinbonnetjes hangen of hopen dat de nieuwsbrief zich op een dag zelf verstuurt.

Met Salonized salon software heb je altijd en overal toegang tot je agenda, marketing tools en boekhouding. De automatische afspraakherinneringen voorkomen no-shows. Zo bespaar je onnodige kosten en waardevolle tijd. Het programma komt in een 5 in 1 totaalpakket. Daarmee verdien je de investering direct terug.

Ofwel een compleet systeem vanaf € 29,- per maand.

button-salonized

Zonder contract of verplichtingen.

 

Wat je collega’s over Salonized zeggen:

“Salonized past perfect bij mijn wensen in een alles in 1 kassasysteem. Door de automatische herinneringen heb ik minder no shows. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en goede service.”

“Salonized is echt een aanrader voor iedere salon. Heerlijk om de rapporten te bekijken en inzicht te krijgen in wat ik doe. Een programma van deze tijd, lekker simpel en inhoudelijk toch heel sterk.”

“Een simpel en goed systeem waar iedere Salon direct mee aan de slag kan, en door de ontwikkelingen die continu worden doorgevoerd kan ik er lang op voortborduren. Ik raad het iedereen aan, ook voor de digibeet!”

“Fijn kassa progamma en online agenda waar alles inzit wat we nodig hebben. Heb je vragen is het team van Salonized heel goed te bereiken. Heel fijn dat het via internet gaat zodat je overal waar je bent je programma en agenda kunt inkijken.”

button-salonized

Zonder contract of verplichtingen.

 

Meer agenda’s en automatisering

Bent u op zoek naar salonautomatisering, een online agendaeen administratiepakket, een nieuwe website of boekhouder, een nieuwe leverancier voor uw salonproducten?

Salonzaken.nl geeft u een overzicht van de mogelijkheden. http://salonzaken.nl