Hairforce 1 uit Gennep door vakjury uitgeroepen tot Beste Leer/Stagebedrijf

LeuksteKapsalon logo2015Bij de uitverkochte Award Uitreiking van de 4e editie van de Verkiezing van de leukste Kapsalon zijn voor het eerst de Beste Leer/Stage bedrijven binnen de kappersbranche bekend gemaakt en gehuldigd. Hairforce 1 uit Gennep won de felbegeerde Award. Ladies Only uit Ommen behaalde een verdienstelijke 2e plaats en Hairstyling & Visagie By Maily uit Heerlen werd door de vakjury ook het podium geroepen voor het ontvangen van de Award voor de 3e plek.

Hairforce 1 terechte winnaar

”Doordat Hairforce 1 de stagiaires als toekomstige medewerkers
behandeld kunnen zij hier veel leren en zich optimaal ontwikkelen
Deze salon geeft mij een gevoel van passie voor het opleiden en straalt een professionele werkwijze uit”

 

Willem Kruithof bestuurder CNV Kappers en juryleden Patricia Burggraaf van Stichting Haarwensen, Teus Brand van ANKO en Yvonne Struikenkamp van CNV Vakmensen, aslmede organisator Vote Company, feliciteren de top 3 van harte.

Waarom deze verkiezing?

Willem Kruithof van CNV Vakmensen licht de verkiezing toe. “Wij vinden vakmanschap , ontwikkeling van talent  erg belangrijk  en juist bij de kapper kan de klant dat goed beoordelen en uit onderzoek blijkt dat klanten hun kappers vertrouwen en waarderen. Ook kan de verkiezing bijdragen aan de samenwerking binnen teams om stemmen binnen te halen , CNV vakmensen weet al het al jaren samen kunnen we meer!”