Blyde en Salon B starten samenwerking

 

Haarsalon Salon B brengt de PR-activiteiten onder bij Blyde Amsterdam. Salon B is een vernieuwend salonconcept, waar alle haarstylisten als zelfstandig ondernemer werken volgens de Salon B filosofie. Het bedrijf heeft inmiddels acht locaties door heel Nederland. PR-bureau Blyde is vanaf heden verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de PR-strategie van het merk.

Penny Slaney, Marketing Manager Salon B: “We hebben de wens om een volgende stap te maken in ons communicatiebeleid en zijn daarom op zoek gegaan naar een bureau met een creatieve en actuele kijk op PR en marketing. We kijken uit naar een mooie samenwerking waarin we de unieke waarden van Salon B zullen belichten.”

Marleen Koning, PR-adviseur bij Blyde Amsterdam: “Bij Salon B draait alles om oprecht en eerlijk advies, door de wensen en de persoonlijkheid van iedere klant centraal te stellen. Bovendien is het een bedrijf dat haar succes vindt in de kracht van verschillende ondernemers die werken vanuit een gedeelde passie. Blyde hecht veel waarde aan creatief ondernemerschap en gaat met veel plezier aan de slag voor Salon B.”

Over Salon B

Of je nou op zoek bent naar eerlijk en deskundig haaradvies, het perfecte stylingproduct een glanzende kleur of gewoon een damn good haircut, bij Salon B ben je aan het juiste adres. Elke salon is ingericht in speciale zones en in elke zone beleef je onze expertise en staan eerlijk advies en jouw tevredenheid voorop. Alle haarstylisten zijn zelfstandig ondernemer en werken samen volgens de Salon B filosofie, die draait om het creëren van draagbare fashionkapsels die je makkelijk zelf in model kunt brengen. De haarstylisten bij Salon B zijn op de hoogte van de allerlaatste trends en technieken en weten die kennis te vertalen naar een goed kapsel waar de klant zich lekker bij voelt. Voor meer informatie zie http://www.salonb.nl.

Logo_BlydeOver Blyde

Blyde is een full service PR-bureau ontstaan uit de ondernemersfamilie HPB companies. Blyde werkt voor vooruitstrevende merken en organisaties. Voor ondernemende mensen die het verschil maken. Met PR als vertrekpunt slaan we de brug tussen identiteit en imago. Met een impactvol en duurzaam resultaat als gevolg. Blyde bedient zowel de Nederlandse als de Belgische markt, vanuit vestigingen in Amsterdam en Antwerpen. Voor meer informatie zie www.blyde.nl.