Barberbooking en Opiness gaan samenwerken

Reviews lezen om te beoordelen of een dienstverlener bij je past is niet meer weg te denken, ook niet in de kappersbranche. Reviews zijn steeds meer een bepalende factor voor het wel of niet binnenstappen van de consument. Het zoek-en-boek-je-kappersafspraak-platform Barberbooking gaf bij de start in 2014 de reviews meteen al een belangrijke plek op haar website. Vandaag start Barberbooking een samenwerking met reviewwebsite Opiness. Zij zal de reviews ook publiceren op Opiness.nl en daarmee krijgen deze reviews nog meer bereik bij consumenten.

Wie een afspraak boekt via Barberbooking krijgt na het bezoek de vraag om een review te schrijven, waarmee onafhankelijke klantbeoordelingen worden gegenereerd. Barberbooking heeft inmiddels al meer dan 60.000 reviews online staan. Door de nieuwe samenwerking tussen BarberBooking en Opiness worden de Barberbooking-reviews doorgeplaatst op Opiness. Hierdoor zijn de kappers met Barberbooking-ervaringen extra zichtbaar en online vindbaar. De knop om meteen een afspraak te boeken zal binnenkort ook op diverse Opiness-pagina’s verschijnen. Een voorbeeld is te zien op: https://opiness.nl/review/the-barberstation/the-barberstation-nijmegen/.

Over Barberbooking

BarberBooking is het grootste zoek-en-boek-je-kappersafspraak-platform in Nederland. Hier maken bestaande en nieuwe klanten online hun afspraak bij hun favoriete kapper. De kappers die op de site staan hebben gemiddeld al 91 reviews.

Over Opiness

Opiness is de grootste, onafhankelijke én betrouwbaarste site voor meningen over bedrijven, retailers en dienstverleners. Opiness.nl biedt transparantie in de prestaties van zowel lokale als landelijke bedrijven en ambieert dit aan te bieden in alle sectoren waar consumenten keuzes moeten maken. Opiness breidt het aantal rubrieken continu uit en heeft momenteel meer dan 2,5 miljoen reviews gepubliceerd.