Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging

20 mei 2016 @ 10:00 - 22 mei 2016 @ 17:00

Vakbeurs Uiterlijke VerzorgingKom op 21, 22 of 23 mei 2016 naar de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Hardenberg, dé inspirerende inkoopbeurs voor Noordoost-Nederland. Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg is dé plek bij uitstek om inspiratie op te doen maar ook om zaken te doen. Koop in bij gerenommeerde fabrikanten, groothandels en leveranciers en laat u informeren en inspireren door de vele presentaties, workshops, wedstrijden en demonstraties.

Kennis en trends

Blijf op de hoogte van de laatste trends en technieken uit de branche. We organiseren een bomvol programma dat garant staat voor inspiratie. Met onder andere lezingen,workshops, demonstraties, presentaties en wedstrijden. Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws rondom het programma.

Divers aanbod

In de branche werken de verschillende disciplines steeds meer samen. Kappers, schoonheidsspecialisten, pedicures en nagelstylisten zoeken aansluiting bij elkaar. Dit ziet u ook terug op de beursvloer. Een divers aanbod, zodat u uw netwerk in de gehele branche uitbreidt.

Directe verkoop

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg is dé inkoopbeurs voor Noordoost-Nederland. Professionals uit de hele branche komen hier naartoe om nieuwe producten te ontdekken. Koop uw producten direct op de beursvloer en leg hier de basis voor nieuwe samenwerkingen.

Video

Gegevens

Begin:
20 mei 2016 @ 10:00
Einde:
22 mei 2016 @ 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
http://booking.evenementenhal.nl/nl/vakbeurs-uiterlijke-verzorging-hardenberg-2016/hardenberg

Locatie

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
Hardenberg, 7772 TV Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0523 289 898
Website:
http://www.evenementenhal.nl/hardenberg/home