Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beauty Trade Special 2017

25 maart 2017 @ 10:00 - 27 maart 2017 @ 17:00

In 2017 viert Beauty Trade special haar 25 jarig bestaan. De vakbeurs van leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals werd in 1992 opgericht. Na een jarenlange samenwerking met Jaarbeurs waren er vorig jaar, door een verschil van inzicht, ineens twee voorjaarsbeurzen en werd de Beauty Trade special in de Brabanthallen gehouden. De nieuwe opzet en hoogwaardige kwaliteit en uitstraling zorgden voor een prachtige beursomgeving waar zowel standhouders als bezoekers vol lof over waren. Desalniettemin bleek de versnippering van de beursmarkt voor de Nederlandse Beautybranche niet ideaal. Daarom hebben BTP en Jaarbeurs zich afgelopen zomer volledig ingezet om tot een oplossing te komen.
Komend voorjaar vindt de Beauty Trade special daarom als vanouds plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De organisatie en gehele productie wordt uitgevoerd in samenwerking met het beurs- en eventbureau Marketing Generation, die ook mede verantwoordelijk was voor de succesvolle voorjaarsbeurs in 2016. Op deze manier is eenzelfde kwalitatieve profilering gegarandeerd, welke volledig is afgestemd op de wensen van de beautyprofessional.

Beauty Trade special 2017 veelzijdig & hoogwaardig

De komende Beauty Trade special biedt de bezoeker volop inspiratie en beleving, op een stijlvolle en hoogwaardige manier anno nu. De beursvloer bij Jaarbeurs zal gevuld worden met een diversiteit van leveranciers en producten voor de vele professionals in de brede beautybranche. Door de mix van leveranciers en producten zorgvuldig in te delen, heeft de beurs een aantrekkelijke routing. Uw merk en stand komen daarmee volledig tot zijn recht! Als standhouder geeft u bij uw boeking drie voorkeursposities aan op de vrije stands in de plattegrond. Aan de hand hiervan wordt dan samen met u een invulling gegeven aan de locatie van de standruimte.

Het Beauty Atelier: dé ontmoetingsplek

Centraal punt op de beurs is het Beauty Atelier: dé plek waar je als exposant op een relaxte manier in contact komt met je (potentiële) klanten. Het Beauty Atelier is een smaakvolle lounge-achtige hang out waar bezoekers even kunnen bijkomen van het beleven en shoppen. Waar ze kunnen genieten van trendy en gezond ‘beautyfood’ zoals smoothies en sappen, sushi en salades. Een plek waar vakmanschap, inspiratie, innovatie en kennis samenkomen. Een creatieve hotspot waar kunstenaars en fotografen hun visie op beauty laten zien en waar bezoekers in de Beauty Library op gemak kunnen grasduinen door glossy’s en vakbladen.

Masterclasses

Profileer jezelf als autoriteit op je vakgebied en meld je aan voor het geven van een beauty & nail masterclass: de perfecte manier om met een geïnteresseerde groep klanten en prospects wat meer de diepte in te gaan. Per dag zijn enkele time slots vrij. Je presentatie mag niet langer dan 30 minuten duren.

“Beauty Trade special; de ultieme gelegenheid om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen en zaken te doen.”

Gegevens

Begin:
25 maart 2017 @ 10:00
Einde:
27 maart 2017 @ 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
http://www.beautytradespecial.nl

Organisator

Beauty Trade Professionals
Telefoon:
+31 (0) 85 - 301 9089
E-mail:
info@beautytradespecial.nl

Locatie

Jaarbeurs
Jaarbeursplein 1
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030 295 59 11
Website:
ww.jaarbeurs.nl